BATIKENT BRUNCH KAHVALTI MEKÂNLARI

blog yazısı ekle !

BATIKENT BRUNCH KAHVALTI MEKÂNLARI

Batıkent şehrin batısında yer alması şehrin karmaşık yapısından uzaktadır. Batıkent, Ankara'daki memurların yoğun olduğu yerlerdendir. Batıkent Brunch Kahvaltı Mekanları memurlara yönelik bütçeye göre hazırlanmış fiyat listesinden oluşmaktadır. Aynı zamanda sınırlı dinlenme saatine sahip memurların zaman kaybetmeden yerleşim yerlerine yakın alanlarda Batıkent Brunch Kahvaltı Mekanlarını görmek mümkündür.



Taraça Meyhane

Kızılay

devamını oku... Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara

devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA


Batıkent Brunch Kahvaltı Mekanları Ankara'nın diğer bölgelerindeki gibi gelişmiş, modern ve bol seçeneklerine sahiptir. Böylece memurlar için adeta fırsata dönüşmüştür. Sıcak havalarda açık alanlar veya klima seçenekleri ile müşteri memnuniyeti hedeflenmektedir. Batıkent Brunch Kahvaltı Mekanları sıradan restoranlar, kafelere , barlara göre oldukça gelişmiş ve müşterilere ferah ortam sağlamak için birden fazla katlı mekanlardır. Ama o kadar katı nasıl çıkarım diye düşünenlere veya sağlık durumu elverişli olmayanlarda unutulmamış ve teknolojinin gerekleri sonuna kadar kullanılmış ve güvenle kullanabileceğiniz asansör de eklenmiştir.

Batıkent Brunch Kahvaltı Mekanlarında şefler, aşçılar, personel hijyen ve temizlik konusunda titiz davranmaktadır ve mekan gerekli kurumlarda düzenli olarak denetlemelere tabi tutulmaktadır.