ANKARA YAZ BAHÇESİ KAHVALTI

blog yazısı ekle !

ANKARA YAZ BAHÇESİ KAHVALTI

Havaların ısınmaya başladığı, çiçeklerin açıp, kuşların ötüşmeye başladığı yani doğanın uyanmaya başladığı bu günlerde açık havalarda gezmek ya da zaman geçirebilecek aktiviteler ayarlamak ve günlük plan yapmak gerekir. Özellikle yoğun bir iş ve eğitim döneminin sonuna yaklaşırken, herkesin enerjisinin bitmeye yüz tuttuğu bu günlerde tatil öncesi bir doping herkesin ihtiyacıdır. Birçok kişi sabah kahvaltı yapmaya bile fırsat bulamadan gününe başlarken bazı insanlar ise biraz daha rahat ve geniş zamana sahip olabildikleri için güzel bir kahvaltı yaparak günlerine başlama fırsatı bulabilmektedir. Ama ne olursa olsun hafta sonu herkes için güzel bir kahvaltı günüdür. Uzun uzun yapılan kahvaltı ve neşeli sohbetlerin de eşliği ile adeta zaman su gibi akıp geçmektedir. Bir de az önce de dediğimiz gibi havaların insana neşe ve huzur kattığı şu günlerde içeri tıkılıp kalmak yerine açık hava mekanların tercih edilmesi gerekmektedir. Bu sebeple Ankara Yaz Bahçesi Kahvaltı mekanları tam da istediğiniz mekanlar olabilir.

Ankara yaz bahçesi kahvaltı mekanlarında aileniz ile yapacağınız lezzetli bir öğün olan kahvaltı sayesinde haftanın yorgunluğunu çabucak atabilirsiniz. Aslında dışarıda kahvaltı yapmak bir kaçış bahanesidir. Çünkü evde yapacağınız rutin bir kahvaltı güzel bir baharı sadece uzaktan izlemekten ibarettir. Açık mekanlarda, bol yeşilin hâkim olduğu yerlerde kahvaltı keyfi paha biçilemezdir. Ayrıca sevdikleriniz ile böylesine güzel bir havadan yararlanmak ve prestijli mekanlar da günün en önemli öğününü yapmak için para ödenir. Yani bir demlik demlenmiş çay ve simit, poğaça ile de kahvaltı öğünü halledilebilir.

Ankara yaz bahçesi kahvaltı mekanlarına gelince o kadar para boşa verilmiyor. Çünkü damakları şenlendiren, göze hitap eden çok yeni lezzetleri de bulabiliyorsunuz. Mekânın prestijli olması, birde midenin bayram etmesi şahane bir gün başlıyor demektir.

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara

devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA


Günümüzde kahvaltı öğünü rutin olmaktan çok uzaktadır. Gerek mekanların konsepti gerekse menüleri bu durumu gözler önüne sermektedir. Ankara yaz bahçesi kahvaltı menüleri ile insanlara kahvaltı için yeni bir bakış açısı, yeni tatlar ile müşterilerini daha çok şaşırtacak gibi görünüyor. Ayrıca Ankara yaz bahçesi kahvaltı mekanlarına gelince kahvaltı yapmak için insan hangi tarz kahvaltı edeceğini şaşırıyor, kahvaltı için oluşturulmuş seçenekler bir hayli fazla. Brunch, köy kahvaltısı, organik kahvaltı, açık büfe gibi. Her hafta bir konsepti denemek hiç de fena bir fikir gibi durmuyor.

Ankara yaz bahçesi kahvaltı mekanlarında en ilgi çekici nokta mekân sahibi bizzat müşterileri ile ilgilenmektedir. Müşterilerin isteklerini, beğenilerini veya eksik bulduğu noktalarda taleplerini dinleyerek dört dörtlük bir kahvaltı masasının hazırlanması için yakından ilgilenmektedir. Gösterilen ilgi ve alaka müşterilerin büyük beğenisini topluyor. İlgi ve alakanın yüksek olduğu Ankara yaz bahçesi kahvaltı mekanlarına talepte oldukça yoğun. Dolayısı ile günün ilerleyen saatlerinde mekânda iğne atsan yere düşmez değimi sıkça yaşanmaktadır. Erken saatlerde mekân daha sakindir.

Ankara yaz bahçesi kahvaltı menüleri kültür şölenine dönüşmüştür. Ülkemizin farklı bölgelerin en ünü lezzetleri müşterilerin ayağına kadar Ankara'ya getirtilmiştir. O yöreyi görmeden lezzetlerini tadarak ilk fikri edinebilirsiniz.

Ankara yaz bahçesi kahvaltı mekanlarında gurmeler de unutulmamaktadır. Menüler oluşturulurken kullanılan lezzetler sıradan değil, ünlü şeflerin tarifleri ile gizli tarifler de sunulmaktadır. Dolayısı ile gurmelerin de damaklarına hitap etmektedir.

Ankara'nın eğlenceli yüzünü görmek istiyorsanız mutlaka gününüzün bir kısmını bu şehri tanıma fırsatı vermelisiniz. Bunun için Ankara yaz bahçesi kahvaltı mekanlarından başlayabilirsiniz. Şehrin ortasında doğayı yeniden keşfedebilirsiniz.