BRUNCH VE KAHVALTI - ARKADAŞLARLA HAFTASONU ZEVKİ

blog yazısı ekle !

BRUNCH VE KAHVALTI - ARKADAŞLARLA HAFTASONU ZEVKİ

Brunch, daha çok uzun süreli yapılan kahvaltı olarak yaygınlaşmış bir aktivite haline dönüşmüştür. Bunun için kişilerin hafta sonunu tercih etmekteler. Aynı zamanda akrabalar, arkadaşlarınızla hafta içi yorgunluğun, stresin, gerginlikten uzaklaşıldığı, kahkaha seslerinin yükseldiği yerdir brunch ve kahvaltı masaları.




Taraça Meyhane

Kızılay

devamını oku... Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


Brunch Ve Kahvaltı – Arkadaşlarla Hafta Sonu Zevki, ailelerin, akrabaların, dostların da unutulmadığı tercih edilen aktivitelerdendir. Hafta sonunu nasıl verimli geçiririm diye düşünenler için brunch ve kahvaltı farklı ve renkli bir aktivitedir. Aktivite diyorum çünkü sadece amaç yemek değildir. Aynı zamanda işten, okuldan zaman bulamayanların buluştuğu mekandır brunch ve kahvaltı masası. Brunch ve kahvaltıyı önemli yapan yemekler değil etrafında toplanan insanlardır. 14.00'e kadar devam eden brunch yerini öğle yemeğine bırakır.

Brunch ve kahvaltı – arkadaşlarla hafta sonu zevkine dönüştürmek sizin elinizde. Bütçenize uygun mekanları seçerek rezervasyon yaptırmanız yeterli olacaktır. Hafta sonu nedeni ile kalabalık olması yer bulma sorunu yaşanabilir. Böylece arkadaşlarla zevkli dakikalarınızı unutulmayacak anılara dönüştürebilirsi niz.