ÇOCUKLARA UYGUN BRUNCH MEKÂNLARI

blog yazısı ekle !

ÇOCUKLARA UYGUN BRUNCH MEKÂNLARI

Çocuklu ailelerin brunch ve kahvaltı mekanlarında yemekten ziyade hoş vakit geçirecekleri alanlara yönelmektedirler. Mesela aylık bebekler için annelerin rahatlıkla emzirme odaları veya altını değiştirme odaları ile brunch ve kahvaltı mekanları oldukça ferah mekanlardır. Ayrıca küçük yaş grubuna yönelik park alanları, oyun salonları, palyaçolar gibi farklı eğlence aktiviteleri ile Çocuklara Uygun Brunch Mekanları mevcuttur. Bu mekanların ilk akla gelen şehir Ankara.




Taraça Meyhane

Kızılay

devamını oku... Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara

devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA


Ankara da bulunan brunch mekanları çocuklu aileleri unutmamış ve mekan dizaynlarını bu aileler düşünülerek tasarlanmıştır. Örneğin; çocukların brunch keyfi için mama sandalyeleri de unutulmamıştır. Ayrıca kapalı ve açık mekanlarda her mevsime uygundur. Çocuklara uygun Brunch Mekanlarımenüler ile küçük misafirlerini unutmamaktadır. Özellikle sağlıklı ve besin değeri yüksek yemekler ile çocukların doğal beslenmeleri unutulmamaktadır. Kızılay, Balgat, Çukurambar gibi semt ve ilçelerden ilk akla gelen Çocuklara Uygun Brunch Mekanlarına ev sahipliği yapmaktadır.

Çocuklara Uygun Brunch Mekanları hijyen şartlarına uyularak kendinizi evinizde gibi hissetmeniz sağlanmaktadır. Böylece hizmette kusursuzluk hedeflenmektedir.