AKDENİZ KAHVALTISI ANKARA

blog yazısı ekle !

AKDENİZ KAHVALTISI ANKARA

Kahvaltı günün en önemli öğünüdür. Kahvaltının gün içerisinde sağladığı faydalar kadar hayatımızın ileriki safhalarında da bize sağlayacağı faydalar bulunmaktadır. Fakat bu bahsettiğimiz kahvaltının faydalarından yararlanabilmek için yararlı, dengeli ve besin ögeleri tam bir kahvaltı yapmak gerektiğini unutmamak gerekir. Ayrıca bu ideal kahvaltı sadece haftanın birkaç günüyle sınırlı kalmadan tüm günleri için geçerli olmalıdır. Ancak bu şekilde ideal kahvaltının faydalarını hissedebiliriz. İdeal kahvaltı demişken son zamanların gözdesi olan yöresel kahvaltıların yıldızı parlamaya devam etmektedir. Özellikle Akdeniz kahvaltısı Ankara'da kahvaltı salonlarında ve kahvaltı mekanlarında en çok tercih edilen kahvaltı menülerinden olmaktadır.

Ankara'da yaşayan insanların neredeyse tamamının sorunudur kahvaltı yapamamak. Bu sebeple ya kahvaltı yapılmadan öğün geçiştirilir ya da basit atıştırmalıklarla geçiştirilir. Ama son zamanlarda zamandan tasarruf etmek için kahvaltı salonlarının etkisi bariz bir şekilde anlaşılmaya başlanmıştır. Tabi kahvaltı yaparken bünyenizin ihtiyaçları doğrultusunda yani dengeli ve besleyici bir kahvaltı son derece önemlidir. Akdeniz'in eşsiz yeşillikleri ile hazırlanmış güzel bir kahvaltı, yanında da doğal beyaz peynir ve doğal zeytin. Güzel bir Akdeniz kahvaltısının olmazsa olmazlarını bu şekilde sıralayabiliriz. Tabi Akdeniz denildiği zaman rengarenk mis kokulu reçellerden de bahsetmeden geçersek olmaz. Bu şekilde yaptığınız bir kahvaltı ile fazla kalori almadığınız gibi günlük ihtiyacınız olan kalsiyum, demir ve daha birçok vücut için önemli mineral ve vitaminleri eksiksiz almış olursunuz.

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara

devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA


Serpme ya da açık büfe kahvaltı olarak sunulan Akdeniz kahvaltı menüsü son derece zengin ve doyurucudur. Akdeniz Kahvaltısı Ankara kahvaltı salonları ve kahvaltı mekanlarında haftanın istediğiniz günü bulabilmeniz mümkündür. İsterseniz kendinize haftalık yöresel kahvaltı programı hazırlayarak hem daha çok çeşit kahvaltı menüsü denemiş olabileceğiniz gibi farklı kahvaltı menüleri yemeniz sebebiyle de beslenme düzeniniz dengeye girecektir. Ayrıca bu kahvaltı menülerinin kalori ve besin değerlikleri günlük olarak uzman aşçılar ve beslenme uzmanları tarafından hesaplanarak menüler hazırlanmaktadır. Bu sebeple içiniz rahat bir şekilde Akdeniz Kahvaltı menünüzü afiyetle yiyebilirsiniz. Diğer bir yandan yemek ve kahvaltı menüleri için önemli olan bir diğer husus ise menülerin herkesin yiyebileceği şekilde özelleştirilebilmesidir. Yani diyabet hastalarının. Tansiyon hastalarının, sporcuların, diyet programı uygulayanların ve daha birçok kişiye hitap eden kahvaltı menüleri seçebilmeniz mümkündür. Böylece herhangi bir sağlık sorununuz varsa ya da özel bir beslenme programı uyguluyorsanız bu durumunuzu Ankara kahvaltı mekanlarına ya da kahvaltı salonlarına bildirmeniz halinde size özel menü hazırlanacak ve içiniz rahat bir şekilde kahvaltınızı yapabileceksiniz.

Ankara Kahvaltı Mekanlarında Rezervasyon Yaptırmalı Mıyım?

Rezervasyon birçok restoran ve mekân için olmazsa olmazlardandır. Çünkü aşırı talep ve yoğunluk sebebiyle müşterilerin geri dönmesi ya da istedikleri yerlere oturamamaları hem mekân açısından hem de kişiler açısından oldukça kötü bir durumdur. Bu sebeple önceden rezervasyon yapılarak gidildiği taktirde hem yiyeceğiniz yemekler ya da kahvaltı menüleri size özel hazırlanmış olacak hem de yer sıkıntısı asla yaşamamış olacaksınız. Ankara'da birçok kahvaltı salonu ve kahvaltı mekânı hizmet vermektedir. Bu mekanlardan önemli bir kısmının müşterileri hiçbir zaman azalmaz. Kaliteli ve iyi hizmet veren yerlerin bu şekilde yoğun ilgi görmesi aslına bakılırsa son derece normal bir durumdur. Daha önceden de bahsettiğimiz gibi özellikle de sabah kahvaltısı için tercih edilen kahvaltı mekanları güne başlayacak birçok kişinin ilgisini çekmektedir. Özellikle de Akdeniz Kahvaltısı Ankara'da son zamanlarda bir hayli tercih edilen kahvaltı menüsü haline gelmiştir. Yapacağınız rezervasyon ile önceden yerinizi ve kahvaltınızı belirterek sorunsuz bir kahvaltı ile güne rahat bir başlangıç yapabilirsiniz.