ANKARA KAHVALTI MEKANLARI – KAHVALTI ORGANİZASYONLARI

blog yazısı ekle !

ANKARA KAHVALTI MEKANLARI – KAHVALTI ORGANİZASYONLARI

Günün güzel başlayıp öyle devam etmesi için sabahı selamlamak gerekir. Güzel ve şık kahvaltı sofralarında lezzetlerin yanı sıra gözler bir de samimi yürekler arar. Dumanı üstünde ekmek, çıtır simit, egenin çeşitli reçelleri, mevsiminde yetişen sebze ve yeşilliklerin yanı sıra farklı bölgelerde büyük baş – küçük baş hayvanların sütleri ile elde edilen lezzetli peynir, organik yumurta ve sayamadığımız daha nice lezzetler. Kahvaltı, zaten hafif lezzetler ile yapılan öğünün adıdır. Dolayısı ile kahvaltı masası hazırlarken hafif lezzetlerden uzaklaşmamak gerekir. Bu lezzetlerin hepsi Ankara kahvaltı mekanları – kahvaltı organizasyonları menüsünü oluşturmaktadır.


devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


Ankara kahvaltı mekanları – kahvaltı organizasyonları, cazibe merkezi olmasında menüsünün yanı sıra ortamdaki ambiyansta etkilidir. Yani huzurlu bir ortama sahiptir. Beton binaların, asfaltın, dört duvar ile kapalı mekanlar yerini yeşile, çimenlere, ağaçlara, tavuklara, kuş cıvıltılarına, temiz havaya bırakmıştır. Böylesi bir ortam belki de birçoğumuz için değişik ve ilk bakışta yadırgansa da aslında özlem duyduğumuz doğallığı içermektedir. Müşterilerin kendini rahat hissettiği, demli ve taze çay kokusu, insanın içini ısıttığı, kahkahaların yer aldığı kahvaltı masası ile güne başlanmaktadır. Samimi yüreklerin yer aldığı kalabalık bir kahvaltı sofrası çoğu insan için özel bir anıya dönüşür.

Ankara kahvaltı mekanları – kahvaltı organizasyonları olarak brunch, serpme kahvaltı, köy kahvaltısı, vip kahvaltı, butik kahvaltı, ekonomik kahvaltı, yöresel kahvaltı gibi geniş içerikli kahvaltı konseptlerine ev sahipliği yapmaktadır. Türk kahvaltısı, pek çok kahvaltı konseptlerinin birleşimini ifade eder aslında. Özellikle yöresel lezzetlerin bulunması, tüm dünya da marka haline gelmiştir.

Ankara kahvaltı mekanları – kahvaltı organizasyonları sadece bir sabah öğünü için yapılacak küçük ve basit bir düzenleme olarak düşünülmemelidir. Büyük ve kalabalık davetler içinde profesyonel düzenlemeler ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Kalabalık davetler gözünüzü korkutmasın. Konsepte karar verdikten sonra katılacak kişilerin sayısını belirledikten sonra gerisini işin uzmanlarına bırakın. Mesela:

  • Şirket toplantıları
  • Toplu davetler
  • Tanıtım toplantıları
  • Kutlamalar
  • Parti
  • Seminer
  • Etkinlikler
Gün boyu uyanık ve dinç kalmak için kahvaltı yapın. Eğer boş zamanınız varsa kahvaltı keyfini uzatarak bruncha dönüştürün. Kahvaltı kültürü, ülkemizde son yıllarda değişime uğramıştır. Neredeyse zaman ayırmak imkânsız gibi görünen kahvaltı şimdi sabah öğünü ve öğlen öğününe kadar uzatılmaya başlanmıştır. Başta Ankara kahvaltı mekanları olmak üzere hizmetin hızlandırılması ve dinamik yapıları ile kahvaltı öğününe yeni bir soluk getirmiştir. Artık zaman konusunda sıkıntı yaşayan, çalışan insanlar kahvaltı keyfi hatta kahvaltı organizasyonları için dışarı da programlar yapmaktadır. Eğer Ankara da yaşıyorsanız Ankara kahvaltı mekanları – kahvaltı organizasyonlarının ününü duymuşsunuzdur. Çünkü insanların yaşamlarını kolaylaştıran düzenlemeler ile insanları memnun etmektedir. Özellikle de karmaşık ve detayları kapsayan organizasyonlar için profesyonel desteklere ihtiyaç duymaktadır. Ankara kahvaltı mekanları – kahvaltı organizasyonları konseptleri ve profesyonellik açısından son derece başarılı düzenlemelere imza atmaktadır.

Ankara kahvaltı mekanları – kahvaltı organizasyonları diğer detayları şöyledir: masalarda yer alan kahvaltı çatal, tabak, bardak hepsi birbiri ile uyumlu ve bütünlük içerisinde yerleştirilmiştir. Tabaklar, kahvaltı konseptine göre değişmektedir. Etkinlik, seminer gibi düzenlemeler için porselenler kullanılırken köy kahvaltısı için ahşap takımlar kullanılmaktadır. Yani konsept ile düzenlemeler birbiri ile uyumludur. Çeşitli içecekler ayrı bir büfe de sunulurken, masalara ikişer çaydanlık ile çay sunulmaktadır. Personel müşterilere hızlı servis yaparak hizmet akıcı bir şekilde gerçekleştirilir. Dolayısı ile dinamik ve aktif yapıya sahiptir. Her geçen gün mekanlar geliştirilip, menülerdeki çeşitlilik artmıştır. Ayrıca personellerde tecrübe ve deneyim oldukça yüksektir.