TUNALI BRUNCH KAHVALTI MEKÂNLARI

blog yazısı ekle !

TUNALI BRUNCH KAHVALTI MEKÂNLARI

Ankara'nın en gözde semtlerinden biri; Tunalı. Tunalı aynı zamanda Ankara'nın en mükemmel manzarasına da ev sahipliği yapmaktadır. Böylece Tunalı Brunch Kahvaltı Mekanları bütün şehri ayaklarınızın altına sermektedir. Huzur dolu bir brunch keyfi yapmak isteyenlerin adresi haline gelmiştir.





Taraça Meyhane

Kızılay

devamını oku... Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


stresten, yorgunluktan uzaklaşmak, sevdiklerinize zaman ayırmak için Tunalı Brunch Kahvaltı Mekanlarının geniş ve ferah ortamına kendinizi atarak rahatlayabilirsiniz. Tunalı Brunch Kahvaltı Mekanların diğer bir özelliği de açık büfe tarzında müşterilerini karşılamasıdır. Böyleceistediğiniz miktarda ve çeşitli yiyecekleri damak zevkinize göre tabağınıza sıralayıp,içecekleriniz ile şölen yaşayabilirsiniz. Ayrıca meyve sularının ve demlenmiş çayın da limitsiz olması bu mekanların cazibe noktasıdır.

Tunalı Brunch Kahvaltı Mekanları hafta sonuna alternatif olarak hafta içi hizmetleri ile de müşterilerine kapılarını açmaktadır. Böylece sadece iki gün yerine haftanın diğer günlerinde de sınırsız brunch ve kahvaltı keyfi yapılabilir. Tunalı Brunch Kahvaltı Mekanları aynı zamanda bar tarzı mekanda içeceklerinizi alıp dostlarınız ile koyu muhabbetlere dalarak zamanın akışını unutacaksınız.