ANKARA'DA BRUNCH VE KAHVALTI MEKÂNLARI

blog yazısı ekle !

ANKARA'DA BRUNCH VE KAHVALTI MEKÂNLARI

Ankara'da Brunch Ve Kahvaltı Mekânları çeşitli il, semt ve ilçelerinde hizmete açılmıştır. Ankara'da Brunch ve kahvaltı mekânları otellerde, cafelerde, restoranlarda bulunmaktadır. Bu mekanlar öğrencilerin, memurların ve zenginlerin bütçesine göre Ankara'da yaygınlaşmaktadır. Örneğin; Bahçelievler, Çayyolu, Tunalı, Keçiören, Eryaman, Kızılay, Ümitköy gibi semtler ve ilçeler zenginlere yönelik brunch ve kahvaltı mekanlarına sahipken, Batıkent gibi semtler de memur kesimine hitap etmekte ve Çankaya da öğrenci kesimine yönelik mekanlara ev sahipliği yapmaktadır.



Taraça Meyhane

Kızılay

devamını oku... Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara

devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA


Ankara'da Brunch Ve Kahvaltı Mekanları kahvaltı alışkanlığı kazandırarak insanların gün içinde zinde ve sağlıklı olmalarını sağlamaktadır. Hafta sonu Ankara'da Brunch Ve Kahvaltı Mekanları aileniz ile özel dakikaları yaşayabilirsiniz. Ayrıca bayanların altın günlerini, çeşitli tarifler ile zenginleştirilmiş menüsü ile konuklarınızı ağırlayabilirsiniz. Hizmetin hızlı olması ve güler yüzlü personeli ile memnun ayrılacağınız mekanlardır Ankara Brunch Ve Kahvaltı Mekanları.

Ankara'da Brunch Ve Kahvaltı Mekanları açık büfe seçenekleri ile adeta evinizde gibi hissettirmektedir. Böylece kendinizi rahat hissetmeniz yediğiniz lezzetlerin tadına varmanıza yardımcı olacaktır.