ANKARA’DA AÇIK HAVA BRUNCH MEKÂNLARI

blog yazısı ekle !

ANKARA’DA AÇIK HAVA BRUNCH MEKÂNLARI

Brunch geç saatlere kadar yapılan kahvaltı, Ankara'da Açık Hava Brunch Mekanlarında keyfe dönüşmektedir. Özellikle de cumartesi-pazarını farklı aktiviteler ile renklendirmek isteyenler için brunch mekanlarında cazip fırsatlar sunulmaktadır.



Taraça Meyhane

Kızılay

devamını oku... Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara

devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA


Ankara'da yaşayanlar veya turistler için farklı ve renkli açık hava brunch mekanları vardır. Ankara'da Açık Hava Brunch Mekanlarıözellikle güneşin tepede parladığı yaz aylarında temiz havanın keyfini çıkarmak isteyenler için açık hava brunch mekanları hizmettedir. Restoranın-cafenin-bistronun vizyon ve misyonuna uygun olarak dizayn edilmiş, müşteri memnuniyeti üst düzeyde tutulmaktadır. Ankara'da Açık Hava Brunch Mekanlarını Bahçelievler, emek, cebeci, Kızılay, İncek semtlerinde yoğunlaşmıştır. Öğrencilerin, ailelerin, çocukların rutin hayatlarından kurtulup, şehrin gürültüsünden uzaklaşmak için tercih ettikleri yerlerdir açık hava brunc h mekanları.

Ankara'da Açık Hava Brunch Mekanlarının bir özelliği de doğa ile iç içe olmaları ile gerginlikten uzaklaştıkları yerler olmasıdır. Ankara'da Açık Hava Brunch Mekanlarının menüleri de organik ve doğal tatların birleşiminden oluşur. Böylece konsepte uygun menü ile ortamdaki yeşilin tonları birbirini tamamlamaktadır.