ANKARA AÇIK BÜFE KAHVALTI

blog yazısı ekle !

ANKARA AÇIK BÜFE KAHVALTI

Kahvaltı günün en önemli öğünü olarak kabul edilmektedir. Kahvaltı denildiği zaman da zaten akıllara gelen ilk ülke olduğumuz da bir gerçektir. Yani kahvaltı artık bizimle bu denli özdeşleşmiş bir kavram haline gelmiştir. Bu sebeple de kahvaltısız güne başlamak hem günün zor geçmesine hem de başarınızın düşmesine sebep olacaktır. Özellikle Ankara gibi iş yükünün bir hayli yüksek olduğu şehirlerde kahvaltının yeri daha bir önemli hale gelmektedir. Bu sebeple Ankara Kahvaltı Mekanları her daim müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir. Son zamanların en çok sevilen kahvaltı türlerinden olan Açık Büfe Kahvaltı, Ankaralıların da en çok tercih ettiği kahvaltı türlerinden biri haline gelmiştir.

Açık Büfe Kahvaltıyı biraz açacak olursak Ankara Kahvaltı Mekanlarında; ara sıcak yemekler, kahvaltılık ürünler, tatlılar, mezeler, kurutulmuş tahıllı yiyecekler ve daha onlarca çeşit herkese hitap eden yiyecek ve içeceğin kişilerin istediği çeşitten, istediği kadar alabileceği bir kahvaltı konseptidir. Son derece bol ve farklı çeşit kahvaltılıklar arasından dilediğiniz gibi kahvaltınızı yaparak güne başlamanın keyfine sizde varabilirsiniz. 2 ile 5 kişilik bir grubunuz ya da aileniz varsa açık büfe kahvaltı tam da size uygun olacaktır. Keyifli bir sohbet ile onlarca çeşit kahvaltılıklar eşliğinde güzel bir kahvaltı yapmanın keyfi paha biçilemez. Birçok aile hafta sonu kahvaltısı olarak tercih ettiği Açık Büfe Kahvaltısı, kahvaltıyı hiç bu kadar keyifli bir hale getirmemişti.

Taraça Meyhane

Kızılay

devamını oku... Adres: İzmir 2. Cadde No:34 Kat:2 Kızılay-Ankara

devamını oku... Adres: Birlik Mah. 448. Cad. No: 10/A Çankaya-ANKARA

Safie Meyhane Roof Çankaya

Çankaya

devamını oku... Adres: Çankaya Mahallesi Cinnah Caddesi Nergis Sokak No:11 Çankaya-Ankara


Açık Büfe Kahvaltıda Neler Sunulur?

Ankara Kahvaltısı denildiği zaman ilk olarak akıllara Ankara simidi gelmektedir. Simitsiz bir Ankara Kahvaltısı düşünülemez. Bu sebeple kahvaltı da en baş köşeyi Ankara simidi almaktadır. Bu önemli detayın ardından şimdide bir kahvaltıda olması gerekenlere bir göz atalım.

  • Bir kahvaltının olmazsa olmazlarından biri peynirdir. Açık büfe kahvaltılarda mekâna göre 5 ile 10 çeşit arasında yöresel peynir çeşitlerinin yer aldığı peynir bulunmaktadır.
  • Kahvaltının diğer bir olmazsa olmazı zeytindir. Bu sebeple zeytin de tıpkı peynirde olduğu gibi 3 ile 6 çeşit sunulabilmektedir.
  • Yumurta çeşitleri de sağlıklı bir kahvaltının olmazsa olmazlarıdır. Rafadan, sucuklu, haşlama ve daha çeşit çeşit yumurta da açık büfede sunulmaktadır.
  • Jambonlar ise lüks bir kahvaltının olmazları arasındadır. Sosisler, salamlar ve daha birçok çeşit jambon da kahvaltınızda yerini alacaktır.
  • Sıcak yiyecekler olarak ise peynirli, patatesli, kıymalı ve ıspanaklı börek tercih edilmektedir.
  • Reçeller ise tatlı olarak onlarca çeşit ve renk renk göz almaktadır.
  • Kuruyemiş türleri sağlıklı bir kahvaltının olmazsa olmazlarıdır.
  • Son olarak içecekler olarak meyve suları, çay çeşitleri ve süt olarak istediğinizi tercih edebilirsiniz.
Açık Büfe Kahvaltı Her Gün Aynı Mıdır?

Açık büfe kahvaltının özelliği, başta da belirttiğimiz gibi onlarca çeşit kahvaltılık üründen oluşmasıdır. Kahvaltı öğününde tüketilebilecek tüm ürünlerin yer aldığı bir kahvaltı olması sebebiyle genel olarak açık büfe kahvaltı her gün aynı çeşitten oluşmaktadır. Zaten bir insanın yiyebileceğinden ya da tadabileceğinden çok daha fazla çeşit barındırması sebebiyle bir süre boyunca aynı kahvaltılıkları yemeniz neredeyse mümkün olmamaktadır. Fakat bazı Ankara Açık Büfe Kahvaltı Mekanlarında fiyatın uygun olması çeşitlerin de az olmasına sebep olmaktadır. Bu şartlar altında belirli aralıklarda ürünlerin yerine başka ürünlerin eklenmesiyle farklı bir menü müşterilere sunulabilmektedir. Diğer bir yandan fiyatların oldukça yüksek olduğu Ankara Açık Büfe Kahvaltı mekanlarında da her gün onlarca farklı kahvaltılık müşterilere sunulabilmektedir. Neticede Ankara Kahvaltısı yapmak olduğu sürece tam size hitap eden, besin değerleri tam olan ve herkese hitap edecek onlarca farklı kahvaltılığın sizlere sunulacağı açık büfe kahvaltı mekânı bulabilirsiniz.